888starz

8 1

888starz_drmn

8

888starz_drmn

Guest
Siedze na tej stronie od jakichs czterech miechow, przewaznie wieczorami po robocie. Trafilem tam z polecenia kumpla, bo szukalem miejsca, ktore przyjmuje zlotowki, a nie ciagle przewalutowanie. Nie ukrywam — z poczatku nie mialem zaufania, bo takich stron jest teraz z milion.

Gierki to jest moj glowny powod. Wisi tam kilka tysiecy gier, choc badzmy szczerzy polowy nikt nigdy nie odpali. Ja krece glownie na Pragmatic Play — Gates of Olympus umie zrobic dzien, a poza tym lubie Book of Dead. Maja tez NetEnt, Betsoft, Microgaming, wiec naprawde jest w czym grzebac. Od jakiegos czasu coraz czesciej wchodze na stoly na zywo — Evolution robi to porzadnie, krupierzy po angielsku, ale czasem trafiaja sie polskie stoly, a Crazy Time to juz w ogole cyrk, ale wciaga.

Bonus powitalny daje 100% do pierwszego depozytu plus jakies jakies 30 darmowych spinow, tylko obrot x40 to nie jest bajka i bez cierpliwosci tego nie wyciagniesz. Krazy tez jakis kod bez depozytu, ale to leci rotacyjnie, dlatego najlepiej sprawdzic obecne promki u nich na 888starz przed rejestracja. Minimalna wplata nie zabija — wchodzilem od jakichs 20 zl.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, gorzej z doslaniem dokumentow — czekalem dwa dni, to standard w kazdym miejscu. Kase wyciagalem trzy razy: e-portfel byl w kilka godzin, karta szla dwa dni robocze, a BTC najszybciej — doslownie kilkanascie minut. Neteller i Mastercard tez sa.

Rzecz, ktora mnie drazni: support na czacie odpisuje szybko, ale polska wersja odpowiedzi to czasem kalka z tlumacza i trzeba czasem powtorzyc pytanie. Aplikacja smiga bez zarzutu, choc wazy swoje. Papiery to Curacao, wiec bez cudow — to nie jest polski operator z ministerialnym zezwoleniem. Poki co zostaje, ale trzymam to na zdrowy rozsadek.

Back